1. Ασφαλτικές μεμβράνες νέας γενιάς της IKO για μονώσεις ταρατσών

Οι ασφαλτικές μεμβράνες/ ασφαλτόπανα IKO Carrara είναι καινοτομικά προϊόντα που χρησιμοποιούνται στις μονώσεις ταρατσών για στεγανοποιήσεις με ορίζοντα λειτουργικής ζωής 30 ετών.

Μοναδικά χαρακτηριστικά/ πλεονεκτήματα

  1. Οι ασφαλτικές μεμβράνες IKO Carrara βοηθούν στο να καθαρίσει η πέριξ του κτιρίου ατμόσφαιρα. Το πετυχαίνουν αυτό μετατρέποντας τα βλαβερά οξείδια του αζώτου και του θείου σε αβλαβείς, ουδέτερες ενώσεις.
  2. Συμπεριφέρονται σαν ψυχρά υλικά. Με ένα συντελεστή ανάκλασης 64% και εκπομπής που υπερβαίνει το 90% οι ασφαλτικές μεμβράνες IKO Carrara βοηθάνε έτσι ώστε οι επιφανειακές θερμοκρασίες των  ταρατσών να είναι μικρότερες κατά 30 βαθμούς σε σχέση με άλλα συμβατικά ασφαλτόπανα.  Αυτό σημαίνει ότι και οι θερμοκρασίες  στους υποκείμενους χώρους θα είναι χαμηλότερες και συνεπώς και το κόστος κλιματισμού. Αν δεν υπάρχει κλιματισμός ή δεν χρησιμοποιείται θα αυξηθεί η θερμική άνεση των ενοίκων.
  3. Η χρήση διογκώσιμων κρυστάλλων γραφίτη μέσα στην ασφαλτική μάζα  αυξάνει την αντοχή των ασφαλτικών μεμβρανών σε φωτιά προσφέροντας ασφάλεια όπου αυτή χρειάζεται λόγω ειδικών συνθηκών.
  4. Εξαιρετική συγκόλληση στο υπόστρωμα λόγω της ιδιαίτερης ανάγλυφης  διαμόρφωσης του στην κάτω πλευρά
  5. Προσδοκώμενη λειτουργική ζωή 30 ετών
  6. Πολύ υψηλές μηχανικές αντοχές που παρέχει ένας  σύνθετος οπλισμός πολυεστέρα και γυαλί. Το γυαλί είναι που δίνει στο προϊόν και μία μοναδική διαστατική σταθερότητα.
  7. Πράσινο προϊόν, παράγεται, με πράσινη ενέργεια

Γνωρίστε τις ασφαλτικές μεμβράνες της IKO. Προηγούνται της εποχής τους.

Για περισσότερες πληροφορίες αποφανθείτε  στο τμήμα τεχνικής υποστήριξης.