Στη MACON ΑΕ κινούμαστε εδώ και τέσσερις δεκαετίες στο χώρο των ειδικών δομικών υλικών προστασίας, συντήρησης, επισκευής και αναβάθμισης κατασκευών.

Η πολυετής εμπειρία και η πλήρης τεχνογνωσία μας έχουν καταστήσει μία από τις ηγέτιδες εταιρείες στον τομέα των δομικών υλικών.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε εξατομικευμένες και στοχευμένες λύσεις στα προβλήματα συντήρησης και αναβάθμισης που αντιμετωπίζουν οι πελάτες μας, να τους μεταφέρουμε όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία και να παρέχουμε υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες και υλικά για κάθε λύση στην κατασκευή. Για το λόγο αυτό, θεωρούμε σημαντική την απαραίτητη τεχνική και επιστημονική κατάρτιση του προσωπικού μας σε κάθε υλικό και εφαρμογή, ώστε να μπορέσουμε να αποτελούμε τον πυρήνα στην επιλογή σας για κάθε κατασκευή.

Oι διαφορετικές ανάγκες και επιθυμίες του κάθε πελάτη εξετάζονται διαφορετικά, με μόνο σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτησή του.

Η αφοσίωση, τα κίνητρα και η αυτονομία του ανθρώπινου δυναμικού μας, είναι από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματά μας.

Γι” αυτό, ο επαγγελματισμός και η αξιοπιστία είναι θεμελιώδεις αρχές της εταιρείας μας για να μπορέσουμε να αποκτήσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και συνεργασίας με όλους εσάς και να προσφέρουμε τις απαραίτητες λύσεις.

.fusion-body .fusion-builder-column-0{width:100% !important;margin-top : 0px;margin-bottom : 0px;}.fusion-builder-column-0 > .fusion-column-wrapper {padding-top : 0px !important;padding-right : 0px !important;margin-right : 1.92%;padding-bottom : 0px !important;padding-left : 0px !important;margin-left : 1.92%;}@media only screen and (max-width:1024px) {.fusion-body .fusion-builder-column-0{width:100% !important;order : 0;}.fusion-builder-column-0 > .fusion-column-wrapper {margin-right : 1.92%;margin-left : 1.92%;}}@media only screen and (max-width:640px) {.fusion-body .fusion-builder-column-0{width:100% !important;order : 0;}.fusion-builder-column-0 > .fusion-column-wrapper {margin-right : 1.92%;margin-left : 1.92%;}}
.fusion-body .fusion-flex-container.fusion-builder-row-1{ padding-top : 0px;margin-top : 0px;padding-right : 0px;padding-bottom : 0px;margin-bottom : 0px;padding-left : 0px;}