Ποια τα πλεονεκτήματα της εξωτερικής θερμομόνωσης και τι πρέπει να προσέξετε;

Παρουσιάζει το σπίτι σας υγρασία και δεν έχει καλή απόδοση;

Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο της εξωτερικής θερμομόνωσης.

Εξασφαλίστε για το περιβάλλον που ζείτε την ιδανική θερμοκρασία χωρίς απώλειες θερμότητας και έτσι θα έχετε έναν πιο υγιεινό χώρο να απολαμβάνετε την καθημερινότητά σας.

Ταυτόχρονα απομακρύνετε την υγρασία και το διατηρείτε ζεστό τον χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι, ενώ ο λογαριασμός της ΔΕΗ δεν είναι φουσκωμένος.

Αυτό δεν είναι το ζητούμενο;

Σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε για όλα όσα πρέπει να προσέξετε μέσα από την πείρα και την τεχνογνωσία μας στις θερμομονώσεις.

Επιλέξτε με προσοχή το υλικό που θα χρησιμοποιήσετε!

Συνήθως τα υλικά που επιλέγονται για την εξωτερική θερμομόνωση είναι η διογκωμένη πολυστερίνη, η γραφιτούχα διογκωμένη πολυστερίνη ή η εξηλασμένη πολυστερίνη.

Εμείς προτείνουμε τη γραφιτούχα πολυστερίνη καθώς έχει άριστο συντελεστή θερμομόνωσης, καλή διαπνοή, διαστατική σταθερότητα ενώ η τιμή της είναι προσιτή. Στο macon.gr προτείνουμε τη Fragmat Neo Super F γραφιτούχα πολυστερίνη.

fragmat

Σκεφτείτε το πάχος που πρέπει να έχει…

Το πάχος εξαρτάται από την κλιματική ζώνη της περιοχής και πρέπει να υπολογίζεται με βάση την ισχύουσα νομοθεσία και τη βέλτιστη ενεργειακή απόδοση του κτιρίου.

Η στρώση για τη βάση της θερμοπρόσοψης

Επενδύστε σε μια καλή βάση για να προστατεύσετε το κτίριο από όποιες μηχανικές εργασίες ή ρωγμές που μπορεί να προκληθούν.

Αποτελεί τη ραχοκοκαλιά του συστήματος και προστατεύει το κτίριο από τις μηχανικές καταπονήσεις και τη δημιουργία ρωγμών. Επιλέξτε υαλοπλέγματα με αντιαλκαλική προστασία όπως το Vertex R117 για απόλυτη προστασία της εξωτερικής θερμοπρόσοψης.

vertex

Και η τελική πινελιά…

Το τελευταίο στάδιο της διαδικασίας χαρίζει στεγανότητα και αισθητική αξία στο κτίριο. Επιλέγεται τις περισσότερες φορές εύκαμπτος ακρυλικός ή σιλικονούχος σοβάς με λεπτό πάχος.

Κλείνοντας να τονίσουμε ότι πριν από την έναρξη των εργασιών είναι απαραίτητο να ελεγχθεί η κατασκευή, ώστε να τηρεί όλες τις προδιαγραφές του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμό (ΓΟΚ).

Βρείτε τα προϊόντα εδώ: Fragmat Neo Super F & Vertex R117.