Έχετε ένα κατασκευαστικό έργο με το οποίο μπορούμε να βοηθήσουμε;

Εφαρμογή Συστήματος MC-DUR TopSpeed στις Εγκαταστάσεις της Hertz Hellas

ΤΟ ΕΡΓΟ

Τον Ιούνιο του 2024, η εταιρία Hertz Hellas προχώρησε στην ολοκλήρωση της κατασκευής των εξωτερικών πλυντηρίων της στις εγκαταστάσεις του καταστήματος στη Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης. Ως τελική επίστρωση απαιτήθηκε ένα σύστημα δαπέδων με υψηλή αντοχή σε μηχανική καταπόνηση από τα λάστιχα των αυτοκινήτων, μετρίου βαθμού αντιολισθηρότητας, με υψηλή αντοχή σε υπεριώδη (UV) ακτινοβολία και αντοχή σε συχνές πλύσεις με νερό υπό πίεση. Η εφαρμογή θα πραγματοποιούνταν σε υπόστρωμα με ποσοστό υγρασίας >5% και υψηλές θερμοκρασίες κατά την εφαρμογή. Ζητούμενο από την πλευρά του πελάτη ήταν η ολοκλήρωση της εφαρμογής σε μία μέρα και η ικανότητα του δαπέδου να δοθεί σε χρήση άμεσα.

Η ΛΥΣΗ

Ο ανάδοχος, σε συνέχεια της επικοινωνίας του με το τεχνικό τμήμα της MACON, προχώρησε στην επιλογή του καινοτόμου συστήματος δαπέδων υπερταχείας ωρίμανσης για εφαρμογές υψηλών απαιτήσεων MC-DUR TopSpeed της MC-Bauchemie. Η εφαρμογή πραγματοποιήθηκε από εξειδικευμένη και πιστοποιημένη εταιρία εφαρμογής.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Το MC-DUR TopSpeed της MC-Bauchemie είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο σύστημα δαπέδων υπερταχείας ωρίμανσης για εφαρμογές υψηλών απαιτήσεων. Είναι κατάλληλο για εφαρμογή σε συνθήκες υψηλής υγρασίας εντός ενός διευρυμένου θερμοκρασιακού εύρους (+2 °C έως +35 °C). Συνδυάζει την υπερταχεία ωρίμανση των επί μέρους υλικών του συστήματος με τον υψηλό χρόνο εργασιμότητας των υλικών, μειώνοντας έτσι τους αναγκαίους χρόνους αναμονής μεταξύ των βημάτων εφαρμογής,. Έχει εξαιρετικά υψηλή αντοχή σε υπεριώδη (UV) ακτινοβολία, ενώ παρουσιάζει εξαιρετικά υψηλή αντοχή σε μηχανική καταπόνηση που έχει τεκμηριωθεί μέσω διεξοδικών εργαστηριακών ελέγχων (δοκιμές PAT / Parking Abrasion Test και DAT / Driving Abrasion Test). Τα επί μέρους υλικά του συστήματος φέρουν σήμανση CE και πληρούν τις απαιτήσεις του προτύπου ΕΝ 1504-2 (Μέθοδοι 1.3, 2.2, 5.1 και 8.2).

Λεπτομέριες Έργου

Τοποθεσία

Θεσσαλονίκη (Περιοχή Γεωργικής Σχολής)

Είδος Εργασιών

Συστήματα Δαπέδων

Ανάδοχος

GS CON CONSTRUCTION PARTNERS

Εταιρεία Εφαρμογής

A.SOLID

Photo – Gallery Έργου

Επικοινωνήστε μαζί μας για την κατάλληλη λύση