Μειώστε τα επίπεδα υγρασίας στους χώρους σας με απορροφητές – συλλέκτες υγρασίας PINGI Νοεμβρίου 1, 2016 – Posted in: DIY εφαρμογές, Απορροφητές - Συλλέκτες υγρασίας PINGI – Tags: , ,

pingi

Η υγρασία είναι από τα κυριότερα προβλήματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε στο σπίτι μας. Εάν την αφήσουμε να αναπτυχθεί σε υψηλά επίπεδα, ο κίνδυνος εμφάνισης της μούχλας είναι ορατός. (Δείτε εδώ πώς να την αντιμετωπίσετε).

Οι απορροφητές – συλλέκτες υγρασίας είναι ο καλύτερος τρόπος πρόληψης ανάπτυξης της υγρασίας και της μούχλας σε χώρους που δεν φαντάζεστε.

Οι καινοτόμοι επαναχρησιμοποιούμενοι απορροφητές PINGI θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από την υπερβολική υγρασία σε κλειστούς χώρους . Μειώνουν τη σχετική υγρασία των χώρων και καταπολεμούν τις δυσάρεστες οσμές.

PINGI Bag 450gr

3 διαφορετικοί τύποι επαναχρησιμοποιούμενων απορροφητών υγρασίας θα σας βοηθήσουν.

  • PINGI Mini 150gr – Κατάλληλος για μικρούς χώρους, όπως συρτάρια, μικρά ντουλάπια, βαλίτσες. Έως 3m3.
  • PINGI XL 450gr– Κατάλληλος για εσωτερικούς χώρους, μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους, ντουλάπες κλπ. Έως 10m3.
  • PINGI XXL 2x500gr – Κατάλληλοι για οικιακούς χώρους, τροχόσπιτα, μεγάλα δωμάτια. Έως 24m3.

Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε τους κλασσικούς συλλέκτες υγρασίας PINGI Profi Dry. Ένα πλαστικό δοχείο, ένα σακουλάκι με υγροσκοπικά άλατα και έτοιμη η λύση για το δωμάτιο. Τα άλατα δεσμεύουν την περίσσεια υγρασία από το χώρο και την υγροποιούν στο πλαστικό δοχείο.

Pingi Producten

Να είστε όμως προσεκτικοί, καθώς το νερό μπορεί να δημιουργήσει λεκέδες και ξεθωριάσματα αν πέσει σε έπιπλα, χαλιά κλπ.

Μπορούν να διαρκέσουν για 1-2 μήνες , ανάλογα με τα επίπεδα υγρασίας . Και αφού τα άλατα τελειώσουν, αντικαταστήστε με νέο σακουλάκι. Κατάλληλοι για χώρους  έως 35m3.

Για τις ντουλάπες σας, ιδανικοί είναι οι αποσμητικοί κρεμαστοί συλλέκτες υγρασίας PINGI DryScents Hanger, οι οποίοι είναι πανεύκολοι στη χρήση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τους κρεμάσετε στις ντουλάπες σας. Η υγρασία θα διοχετευτεί στο ειδικό σακουλάκι, μαζί με τις δυσάρεστες οσμές. Το άρωμα λεβάντας θα βοηθήσει στην ευχάριστη οσμή των ρούχων σας.

Μπορείτε να τους αντικαταστήσετε μετά από 2-3 μήνες ανάλογα με τα επίπεδα υγρασίας.

Συλλέκτες Υγρασίας Ντουλάπας